Ανοιγόμενα Κουφώματα Αλουμινίου | Θερμομονωτικά & Ηχομoνωτικά

ΑΝΟΙΓΟΜΕΝΑ ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ


ΕΞΕΛΙΓΜΕΝΕΣ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ

Τα ανοιγόμενα κουφώματα όπως αναφέρθηκε και παραπάνω, διατίθενται σε πολλούς τύπους από τους οποίους μπορείτε να διαλέξετε εκείνον που σας εξυπηρετεί καλύτερα. Τα ίδια, δέχονται παντζούρι, ρολό εξωτερικά και σίτα. Ακόμη, υπάρχει μια αρκετά μεγάλη γκάμα χρωμάτων και σχεδίων  που θα ικανοποιήσει και τους πιο απαιτητικούς.

Οι βασικές τους ιδιότητες είναι ότι σε συνδιασμό και με άλλα χαρακτηριστικά προσφέρουν μόνωση και ασφάλεια. Επίσης, με την τοποθέτηση ειδικών ενεργειακών τζαμιών μπορούν να επιτύχουν υψηλά επίπεδα θερμομόνωσης και εξοικονόμησης ενέργειας.

Τα ανοιγόμενα κουφώματα αλουμινίου μπορούν να σας προσφέρουν ολόκληρο το άνοιγμα με μοναδική προϋπόθεση την ύπαρξη χώρου λειτουργίας στο εσωτερικό του χώρου στον οποίο είναι τοποθετημένα. Είναι χρήσιμο να γνωρίζετε πως αποτελούν εξαιρετική επιλογή για εξοχικές κατοικίες, μονοκατοικίες καθώς και για αντικατάσταση παλιών ξύλινων κουφωμάτων.

Μπαλκονόπορτα σαλονιού με ανοιγόμενα κουφώματα αλουμινίου. Έχει επιλεγεί για τις εξαιρετικές του αντοχές στο χρόνο αλλά και για τα θερμομονωτικά αποτελέσματα.
Μπαλκονόπορτα που χρησιμοποιείται ως είσοδος προς την αυλή του σπιτιού. Έχει κατασκευαστεί από ενεργειακά ανοιγόμενα κουφώματα αλουμινίου για εξοικονόμηση ενέργειας και χρημάτων.

ΑΝΟΙΓΟΜΕΝΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ SMARTIA M9660 & M11000

Σύστημα κουφωμάτων αλουμινίου για ανοιγόμενα κουφώματα όπως πόρτες και παράθυρα. Μπορεί να πάρει διαφορετικά προφίλ αναφορικά με την εμφάνιση και έχει θερμομονωτικές και ηχομονωτικές ιδιότητες.

Το ανοιγόμενο – ανακλινόμενο σύστημα SMARTIA M11000 έχει ευρεία χρήση όμως κατά κύριο λόγο προτιμάται σε πόρτες. Έχει υψηλές επιδόσεις σε ηχομόνωση, θερμομόνωση και ανεμοπίεση. Μαζί με αυτά τα πλεονεκτήματα διαθέτει και το χαρακτηριστικό της ασφάλειας. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε πόρτες οικιών αλλά και επαγγελματικών χώρων. Τέλος, υπάρχει δυνατότητα επιλογής μεταξύ χρωμάτων και σχεδίων για τα κουφώματά σας.

  • Τύπος Τζαμιού: Διπλός υαλοπίνακας
  • Πάχος Τζαμιού: έως 59mm
  • Design: Ίσιο, καμπύλο ή κλασσικό
  • Τύπος: Θερμονόμενο ανοιγοανακλινόμενο
  • Ασφάλεια: Υψηλή

 

Ενεργειακό σύστημα για ανοιγόμενα κουφώματα αλουμινίου. Χρησιμοποιείται σε πόρτες και παράθυρα και εμφανίζει υψηλή θερμομόνωση και μοντέρνο design.

Το ανοιγόμενο σύστημα SMARTIA M9660 χρησιμοποιείται στις κατασκευές που αφορούν μπαλκονόπορτες και παράθυρα, ενώ έχει και τη δυνατότητα ανάκλισης. Είναι ένα σύστημα με ξεχωριστό design το οποίο μπορεί να προσφέρει υψηλή θερμομόνωση αλλά και ασφάλεια. Βγαίνει σε μία μεγάλη γκάμα σχεδίων και χρωμάτων και μπορεί να ικανιοποιήσει τις περισσότερες απαιτήσεις των καταναλωτών.

  • Τύπος Τζαμιού: Διπλή ή Τριπλή Υάλωση
  • Πάχος Τζαμιού: έως 49mm
  • Design: Ίσιο και με καμπύλες γραμμές
  • Τύπος: Θερμομονωτικό Ανοιγοανακλινόμενο
  • Ασφάλεια: Πολύ Υψηλή

Στυλιανού Γονατά 7 & Θεσπιέων 2, Περιστέρι 121 33 (Πλησίον γέφυρας Ροσινιόλ)

Οδηγίες διαδρομής

fragoulakis@koyfomata.gr
Δευτέρα – Παρασκευή 8:00 – 19:00
Σάββατο 10:00 – 15:00
Η εταιρεία μας λειτουργεί σύμφωνα με το πλάνο παραγωγής, αλλά και με γνώμονα τις απαιτήσεις ασφάλειας και υγιεινής, όπως αυτές ορίζονται από τις συστάσεις του Υπουργείου Υγείας. Όλες οι παραδόσεις μας για κουφωματα ισχύουν κανονικα.