210 220 74 74
Ανοιγόμενα Κουφώματα Αλουμινίου | Θερμομονωτικά & Ηχομoνωτικά

ΑΝΟΙΓΟΜΕΝΑ ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ


Εταιρίες αλουμινίων κουφωμάτων που αντιπροσωπεύουμε

Κάντε click στα λογότυπα για προβολή πλήρους γκάμας

ΕΞΕΛΙΓΜΕΝΕΣ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ

Τα ανοιγόμενα κουφώματα όπως αναφέρθηκε και παραπάνω, διατίθενται σε πολλούς τύπους από τους οποίους μπορείτε να διαλέξετε εκείνον που σας εξυπηρετεί καλύτερα. Τα ίδια, δέχονται παντζούρι, ρολό εξωτερικά και σίτα. Ακόμη, υπάρχει μια αρκετά μεγάλη γκάμα χρωμάτων και σχεδίων  που θα ικανοποιήσει και τους πιο απαιτητικούς.

Οι βασικές τους ιδιότητες είναι ότι σε συνδυασμό και με άλλα χαρακτηριστικά προσφέρουν μόνωση και ασφάλεια. Επίσης, με την τοποθέτηση ειδικών ενεργειακών τζαμιών μπορούν να επιτύχουν υψηλά επίπεδα θερμομόνωσης και εξοικονόμησης ενέργειας.

Τα ανοιγόμενα κουφώματα αλουμινίου μπορούν να σας προσφέρουν ολόκληρο το άνοιγμα με μοναδική προϋπόθεση την ύπαρξη χώρου λειτουργίας στο εσωτερικό του χώρου στον οποίο είναι τοποθετημένα. Είναι χρήσιμο να γνωρίζετε πως αποτελούν εξαιρετική επιλογή για εξοχικές κατοικίες, μονοκατοικίες καθώς και για αντικατάσταση παλιών ξύλινων κουφωμάτων.

Μπαλκονόπορτα σαλονιού με ανοιγόμενα κουφώματα αλουμινίου. Έχει επιλεγεί για τις εξαιρετικές του αντοχές στο χρόνο αλλά και για τα θερμομονωτικά αποτελέσματα.
Μπαλκονόπορτα που χρησιμοποιείται ως είσοδος προς την αυλή του σπιτιού. Έχει κατασκευαστεί από ενεργειακά ανοιγόμενα κουφώματα αλουμινίου για εξοικονόμηση ενέργειας και χρημάτων.

ΛΑΒΕΤΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Συμπληρώστε την φόρμα προσφοράς και σύντομα θα επικοινωνήσουμε μαζί σας!