Κουφώματα Αλουμινίου | Ενεργειακά Κουφώματα Αλουμινίου της ALUMIL

 ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ

Συστήματα κουφωμάτων υψηλής ποιότητας και αισθητικής στις καλύτερες τιμές της αγοράς.

ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ

Επιλέξτε ελληνικά κουφώματα υψηλής τεχνολογίας

ανοιγοανακλινομενα

Ανοιγόμενο σύστημα με δυνατότητα ανάκλισης για αερισμό και εξοικονόμηση χώρου.

ΣΥΡΟΜΕΝΑ

Χωνευτό που επιτρέπει να ανοίγει εσωτερικά των τοίχων ή επάλληλο με δυνατότητα ανοίγματος του ενός φύλλου.

ΠΟΡΤΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

Πόρτες ασφαλείας με 20 σημεία κλειδώματος, 8 σταθερούς πύρους & 12 κινητούς, κεντρικής εισόδου & κουζινόπορτες σε αρχιτεκτονικά σχέδια επιλογής σας.
ΠΛΕΟΝΕΚΤHΜΑΤΑ

ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ

Τα ενεργειακά κουφώματα αλουμινίου ή αλλιώς θερμοδιακοπτόμενα συμβάλλουν τόσο στην εξοικονόμηση χρημάτων όσο και στη μείωση της ρύπανσης του περιβάλλοντος. Ο νέος τρόπος ζωής και τα υψηλά κόστη θέρμανσης και ψύξης απαιτούν κουφώματα με τεχνογνωσία και υψηλή αισθητική. Ακόμη και σε δυσμενείς ή ακραίες κλιματολογικές συνθήκες οι ιδιότητες και η ανθεκτικότητα των κουφωμάτων αλουμινίου παραμένουν αμετάβλητες.
Βέβαια, σε αυτή την εξαιρετική θερμομονωτική τους ιδιότητα παίζουν σημαντικό ρόλο και οι υαλοπίνακες (τζάμια) που έρχονται να συμπληρώσουν τα κουφώματά σας.

ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟΙ ΥΑΛΟΠΙΝΑΚΕΣ ΜΕ ΑΡΓΚΟΝ

ΔΙΠΛΟΣ ΥΑΛΟΠΙΝΑΚΑΣ

ΤΡΙΠΛΟΣ ΥΑΛΟΠΙΝΑΚΑΣ
Διπλός υαλοπίνακας με argon. Τζάμι που χρησιμοποιείται για να κατασκευάσουμε κουφώματα αλουμινίου.
Τριπλός υαλοπίνακας με argon. Έχει μεγαλύτερη ηχομόνωση και ασφάλεια. Χρησιμοποιείται σαν τζάμι στα κουφώματα αλουμινίου.

Τα διπλά ενεργειακά τζάμια έχουν την ιδιότητα να αντανακλούν τη θερμότητα από όπου και αν προέρχεται χειμώνα και καλοκαίρι. Μόνο το 74% της ενέργειας του ήλιου διαπερνά τα τζάμια σας. Το Argon προσφέρει καλύτερη μονωτική απόδοση στον υαλοπίνακα.

Συνηθέστερη επιλογή αποτελούν οι τριπλοί ενεργειακοί υαλοπίνακες που εμφανίζουν τις ίδιες σχεδόν ιδιότητες με τους διπλούς σε μια πιο εξελιγμένη έκδοση. Οι ίδιοι διαθέτουν 2 κενούς αεροθαλάμους που προσφέρουν μεγαλύτερη ηχομόνωση αλλά και 40% διαπερατότητα της ενέργειας του ηλίου.

ΗΧΟΜΟΝΩΣΗ

Η ηχομόνωση παίζει πολύ σημαντικό ρόλο στην επιλογή των κουφωμάτων του σπιτιού  σας. Συγκεκριμένα, εάν ζείτε σε μεγάλο αστικό περιβάλλον η ηχορύπανση που δέχεστε είναι αρκετά μεγάλη. Υπάρχουν πολλές παθήσεις που συνδέονται με την εκτεταμένη ηχορύπανση και για αυτό πλέον, η τοποθέτηση κουφωμάτων δεν αφορά μόνο την άνεση αλλά και την ευεξία των ανθρώπων. Τα στεγανωτικά ελαστικά εσωτερικά και περιμετρικά που διαθέτουν τα κουφώματα αλουμινίου καθώς και το ερμητικό σφάγισμα κατά το κλείδωμα προσφέρουν εξαιρετικά επίπεδα ηχομόνωσης.

 

Φυσικά, όπως και στη θερμομόνωση, ο παράγοντας που συμβάλλει πολύ σε αυτά τα αποτελέσματα ηχομόνωσης είναι οι υαλοπίνακες, δηλαδή τα τζάμια που θα τοποθετήσουμε. 

 

ΥΑΛΟΠΙΝΑΚΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ TRIPLEX

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ TRIPLEX

– Ασφαλής

– Ηχομονωτικός

– Αντιτραυματικός

ΥΑΛΟΠΙΝΑΚΑΣ TRIPLEX

Ο υαλοπίνακας Triplex αποτελείται από 2 ή περισσότερα φύλλα γυαλιού με ενδιάμεση μεμβράνη. Ο Triplex στοχεύει στη μέγιστη ασφάλεια καθώς κατά τη θραύση του τα κομμάτια του γυαλιού παραμένουν στη θέση τους για την αποφυγή τραυματισμού. Έχει αντικλεπτικές και ηχομονωτικές ιδιότητες. Δεν θα πρέπει να συγχέεται με τον τριπλό υαλοπίνακα ο οποίος κατά βάση στοχεύει στη μόνωση.

ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ ΚΟΥΦΩΜΑΤΩΝ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ

SMARTIA M9660
€596/τμχ+φπα

Δίφυλλο ανοιγόμενο

ανακλινόμενο

Χρώμα: Λευκό

Πλάτος: 56mm

Ύψος: 91,5mm

Συντ. Θερμοπερατότητας: 1,8-2,5 W/m2k

[Wow-Modal-Windows id=14]
SMARTIA M11000
€600/τμχ+φπα

Δίφυλλο ανοιγόμενο

ανακλινόμενο

Χρώμα: Λευκό

Πλάτος: 62,5mm

Ύψος: 86mm

Συντ. Θερμοπερατότητας: 2,5 W/m2k

[Wow-Modal-Windows id=15]
SMARTIA S350
€479/τμχ+φπα

Δίφυλλο συρόμενο

Χρώμα: Λευκό

Πλάτος: 35mm

Ύψος: 116,1mm

Συντ. Θερμοπερατότητας: 2,8 W/m2k

[Wow-Modal-Windows id=13]

* Στις τιμές δε συμπεριλαμβάνεται ο Φ.Π.Α.

ΠΑΡΤΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Συμπληρώστε την φόρμα προσφοράς και σύντομα θα επικοινωνήσουμε μαζί σας!

Τι είπαν για τα κουφώματα μας

Πρόσφατες αξιολογήσεις χρηστών.

“Επιλέξαμε για τα παράθυρα στο εξοχικό μας, συρόμενα παράθυρα του Smartia s350. Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι από τις θερμομονωτικές του ιδιότητες μεχρι στιγμής!”
Κατερίνα Γ.

“Έχουμε μείνει πολύ ικανοποιημένοι με τη σειρά κουφωμάτων αλουμινίου της Alumil Μ9660. Προσφέρει εξαιρετική ηχομόνωση αλλά και θερμομόνωση.”
Γιώργος Δ.

Στυλιανού Γονατά 7 & Θεσπιέων 2, Περιστέρι 121 33 (Πλησίον γέφυρας Ροσινιόλ)

Οδηγίες διαδρομής

fragoulakis@koyfomata.gr
Δευτέρα – Παρασκευή 8:00 – 19:00
Σάββατο 10:00 – 15:00
Η εταιρεία μας λειτουργεί σύμφωνα με το πλάνο παραγωγής, αλλά και με γνώμονα τις απαιτήσεις ασφάλειας και υγιεινής, όπως αυτές ορίζονται από τις συστάσεις του Υπουργείου Υγείας. Όλες οι παραδόσεις μας για κουφωματα ισχύουν κανονικα.