210 220 74 74
Εξοικονομώ Κατ Οίκον 2020 - Εξοικονομώ Αυτονομώ | Νέα Κουφώματα

Εξοικονομώ Κατ Οίκον

Εξοικονομώ Αυτονομώ για το έτος 2020-2021


Αντικατάσταση Κουφωμάτων – Εξοικονομώ Κατ Οίκον 2020

ANΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ ΚΟΥΦΩΜΑΤΩΝ | ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΩ ΑΥΤΟΝΟΜΩ

ΕΤΟΙΜΑΣΤΕ ΕΓΚΑΙΡΑ ΤΟ ΦΑΚΕΛΟ ΣΑΣ

Στην εταιρεία Fragoulakis προσφέρουμε αρκετές από τις εργασίες που επιδοτούνται από το πρόγραμμα εξοικονομώ κατ’ οίκον. Κάποιες από αυτές είναι οι μονώσεις και η αντικατάσταση κουφωμάτων. Μία από τις βασικότερες επιδοτούμενες εργασίες είναι αυτή των κουφωμάτων. Μπορείτε να βρείτε ενεργειακά κουφώματα PVC τα οποία θα αναβαθμίσουν το σπίτι σας τοσο ενεγειακά όσο και αισθητικά.

Μετά από την επιτυχή συμμετοχή της εταιρείας μας στους προηγούμενος κύκλους του εξοικονομώ, μπορούμε να σας καθοδηγήσουμε με ακρίβεια αλλά και να σας δώσουμε εγκρίσιμες προσφορές. Παρόλα αυτά, σας προσφέρουμε εξαιρετικά ενεργειακά συνθετικά κουφώματα υψηλών προδιαγραφών σε ανταγωνιστικές τιμές. Για να είστε 100% σίγουροι πως θα επιτύχετε την επιθυμητή ενεργειακή αναβάθμιση όλα μας τα κουφώματα έρχονται με έγγραφα και πιστοποιήσεις κατασκευαστών για την εγγυρότητα όλων των προδιαγραφών αλλά και ιδιοτήτων τους.

Εξοικονομώ Κατ Οίκον 2020

Αντικατάσταση Κουφωμάτων με επιδότηση εώς και 85%!


Σύμφωνα λοιπόν με τον νέο οδηγό που εκδόθηκε για το Εξοικονομώ Αυτονομώ 2020-2021, μπορείτε να αντικαταστήσετα τα παλιά σας κουφώματα με νέα συνθετικά κουφώματα PVC με επιδότηση εώς και 85% μιας και όλοι οι συμμετέχοντες του προγράμματος επωφελούνται από ένα επιπλέον 10% λόγω COVID-19. Με αυτούς τους νέους όρους λοιπόν, εξοικονομείτε χρήματα όχι μόνο με την ενεργειακή αναβάθμιση της κατοικίας σας αλλά και από την σημαντική αύξηση της αξίας του ακινήτου σας συνολικά.

 

Το πρόγραμμα Εξοικονομώ Αυτονομώ χρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Ανταγωνιστικότητα, Επιχειρηματικότητα, Καινοτομία» (ΕΠΑνΕΚ) και τα Περιφερειακά Επιχειρησιακά Προγράμματα (ΠΕΠ) Περιφερειών Ηπείρου, Ιονίων Νήσων, Δυτικής Ελλάδας, Στερεάς Ελλάδας, Αττικής, Πελοποννήσου, Βορείου Αιγαίου, Νοτίου Αιγαίου και Κρήτης, του ΕΣΠΑ 2014-2020, με δικαιούχο του Προγράμματος την ΕΤΕΑΝ ΑΕ.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΧΩΝΕΥΤΑ ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ

ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΩ ΑΥΤΟΝΟΜΩ 2020

Όσοι επιθυμούν να τοποθετήσουν χωνευτά κουφώματα στην κατοικία τους δεν μπορούν να κάνουν εξωτερική θερμομόνωση (θερμοπρόσοψη) με το πρόγραμμα, παρά μόνο εσωτερική μόνωση η οποία μπορεί να αποβεί χρονοβόρα και να δημιουργήσει μεγάλη αναστάτωση στο εσωτερικό του σπιτιού μέχρι να ολοκληρωθεί.

Επιλέγοντας όμως ανοιγόμενα κουφώματα PVC, τα οποία αποτελούν και τη δική μας προσωπική πρόταση στην πλειονότητα των πελατών μας λόγω των πλεονεκτημάτων τους, μπορείτε να έχετε επιχορήγηση για θερμοπρόσοψη & κουφώματα.

Μάθετε περισσότερα για την θερμοπρόσοψη, εδώ.

Ημερομηνίες Υποβολής Αιτήσεων

ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΟΥΦΩΜΑΤΩΝ | ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΩ 2020

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ

Κρήτης, Β.Αιγαίου, Ν.Αιγαίου – 30.11.2020

Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης – 02.12.2020

Δυτικής Μακεδονίας – 04.12.2020

Κεντρικής Μακεδονίας – 07.12.2020

Θεσσαλίας – 09.12.2020

Ηπείρου, Ιόνιων Νησιών – 11.12.2020

Αττικής – 14.12.2020

Στερεάς Ελλάδας, Πελοποννήσου – 16.12.2020

Δυτικής Ελλάδας – 18.12.2020

Πολυκατοικίες – 11.01.21

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Πρόγραμμα Εξοικονομώ Κατ Οίκον 2020, προϋποθέσεις ένταξης των ακινήτων, εισοδηματικά κριτήρια αλλά και τις επιδοτούμενες εργασίες, μπορείτε να βρείτε εδώ.

Μερικές Πληροφορίες για τα Κουφώματα PVC

ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΩ 2020 – ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ

Το PVC αποτελεί νέα σύνθεση με βάση το πλαστικό, η οποία έχει αντιγραφεί από τη φύση προσδίδοντάς του πολύτιμες ιδιότητες. Το υλικό ονομάζεται και πολιβινιλοχλωρίδιο και η σύσταση του αποτελείται από 43% πετρέλαιο αλλά και χλώριο που υπάρχει στο αλάτι σε ποσοστό 57%. Συνδυασμένα τα δύο στοιχεία σε περιβάλλον φωτός και οξυγόνου δημιουργούν το υλικό PVC που πλέον χρησιμοποιείται με διαφορετικές μορφές και καλύπτει ένα μεγάλο φάσμα αναγκών.

Γιατί να επιλέξω κουφώματα PVC;

Τα κουφώματα PVC, καταλαμβάνουν σταδιακά μεγάλο μέρος της αγοράς κουφωμάτων λόγω της αυξημένης αποδοτικότητάς τους σε συνδυασμό με την χαμηλή τους τιμή. Αναφορικά με την αντοχή του υλικού, τα κουφώματα PVC έχουν αντοχή τουλάχιστον 25 χρόνια ενώ η ανάγκη συντήρησης αυτών είναι σπάνια. Επιπροσθέτως, το υλικό ανακυκλώνεται μειώνοντας σημαντικά του αντίκτυπο στον πλανήτη.

Ποια είναι τα πλεονεκτήματα τους;

Το PVC σαν υλικό χαρακτηρίζεται από πολύ μεγάλη ανθεκτικότητα, έχει παρατηρηθεί πως αντιδρά πολύ καλά απέναντι σε έντονα καιρικά φαινόμενα.
Ένα ακόμα σημαντικό πλεονέκτημα που παρουσιάζει το PVC όταν χρησιμοποιείται σε κουφώματα είναι η ηχομόνωση που φτάνει και το 70%, ιδιότητα απαραίτητη για οικείες που βρίσκονται σε περιοχές έντονης κίνησης.

Τέλος τα κουφώματα PVC είναι θερμομονωτικά, ιδιότητα που συμβάλλει στην οικιακή οικονομία του ατόμου δεδομένου του ότι το κόστος θέρμανσης και ψύξης αποτελεί έξοδο υψίστης σημασίας.
Αξίζει να αναφερθεί πως όλα τα PVC κουφώματα έχουν πιστοποιηθεί και ακολουθούν διεθνή κριτήρια ώστε να είναι ασφαλή για τα άτομα που διαμένουν στο χώρο.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα κουφώματα PVC πατήστε, εδώ. Ακόμη, μπορείτε να δείτε γιατί τα κουφώματα PVC αποτελούν πλέον όχι μόνο οικονομικότερη αλλά και αποδοτικότερη επιλογή από τα κουφώματα αλουμινίου, εδώ.

ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ
PVC

Στυλιανού Γονατά 7 & Θεσπιέων 2, Περιστέρι 121 33 (Πλησίον γέφυρας Ροσινιόλ)

Οδηγίες διαδρομής

fragoulakis@koyfomata.gr
Δευτέρα – Παρασκευή 8:00 – 17:00